Lunch.

Zoek je inspiratie voor een snelle of gezonde lunch, op je werk, onderweg of thuis? Met deze recepten zet je in 1-2-3 de lekkerste lunchgerechten op tafel.

Rijstsalade met roze garnalen Salade met vijgen, burrata en ham Kleurrijke lunchbrochettes Wrap met fishsticks Kiwi-korianderboterham Rijstwafels met magere smeerkaas Slaatje met noten, appel en kaaskoekjescrumble Kabeljauwburger met avocado-hummus Zomercrostini Zalmbagel met avocado-mangosalsa Pasta met groene groenten en vegan spekjes Lauwwarme maaltijdsalade met krieltjes en lookscampi Burrito’s met kip, kerrie en ananas Aardappelsalade met venkel en zalm Quinoabowl met vegan gyros Wrap met worstjes en andalouse Broodje brochette met honing-mosterddressing Burger met bearnaise Watermeloensalade met komkommer, feta en munt Tomatencarpaccio met geitenkaas en St-Hubert Ardense ham Fruitige salade met kip en mozzarella Scampibrochettes met appelsalade en currydressing Piccolo met worst en bier-uienmarmelade Belgische wafels van aardappelkroketten met gegrilde tomaten Pistolet met americain en pickles Pistolet met haring, rode biet en appel Croque-madame Meloen-nectarinesalsa met geitenkaas en spek Wrap met hummus en falafel Gevulde avocado met gerookte zalm en ei Pastasalade met kip en courgette Gepimpt smoske Komkommerslaatje Kippenburger met abrikoos en brie Zelfgemaakte scampiburger met tartaar Halloumiburger met chilisaus Pitabroodje met kip en hummus Lunchbowl met kip, ei en avocado Tortillawrap met roerei en fruitslaatje Regenboogboterhammen Bruschetta met geitenkaas en balsamico Veggieciabatta met guacamole Exotische mango-cashewsalade Japanse sandosandwiches met ei Indische bloemkoolrucolawrap Wraps met kippers en cottagecheese Veggie butternutburger Zoetzure tofoereepjes Sushisalade met gerookte zalm Frittata met zoetzure ketchupchips Pizza met blauwe kaas en Luikse siroop Toast met appel, ham en gruyère Cornet-croque met salami en Affligem-kaas Slaatje met filet d’Anvers en gegrilde perzik Gevulde avocado met ei en breydelham Tijgerbroodje met breydelham Toast champignon met bonen en mascarpone Vegetarisch stoofvlees met zelfgemaakte frietjes Tortilla’s met gefrituurde oesterzwammen en pindasaus Balletjes met wortelcrème en srirachasaus Griekse pasta met zongedroogde tomaten en olijven Kippenspiesjes met mangosalsa uit Ibiza Bami met garnalen uit Bali Tzatzi-pita uit Santorini Lente-focaccia