Cornet-croque met salami en Affligem-kaas.

nutriscore
14e3d168fd6a4e49fb912ad5b37f7281413c514e410981d8b05a4588256c3175.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

489.0 kcal

Vetten

24.5 g

Verzadigde vetzuren

14.5 g

Koolhydraten

37.1 g

Suikers

5.5 g

Vezels

0.8 g

Eiwitten

20.2 g

Zout

1.6 g

Bereidingswijze

  1. Kluts het ei los met 1/3 van het Cornet-bier. Kruid met peper en zout.

  2. Dompel er 1 kant van de helft van de sneetjes brood in. Leg de sneetjes brood op een bord met de vochtige kant naar beneden.

  3. Verdeel er de kaas en de salami over.

  4. Dompel de rest van het brood ook met 1 kant in het mengsel. Leg met de vochtige kant naar boven op de andere helft.

  5. Smelt de boter in een pan met antiaanbaklaag en bak goudbruin aan beide kanten. Werk af met de rucola en serveer met de rest van de Cornet.