Shakshuka in ‘t groen.

nutriscore
5b3088a56f80520b60cda9af3bd1ad7b5d5c6f463e8512ad740b2dccf120bedc.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

308 kcal

Vetten

21.8 g

Verzadigde vetzuren

11.4 g

Koolhydraten

11 g

Suikers

3.6 g

Vezels

4.3 g

Eiwitten

14.8 g

Zout

1.1 g

Bereidingswijze

  1. Doe alles behalve de fetakaas, de eitjes, de koriander en de olijfolie in een blender. Mix fijn en kruid met peper en zout.

  2. Verwarm de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak het mengsel 1 min.

  3. Maak putjes en breek er voorzichtig de eieren in.

  4. Dek af en laat 4 à 5 min. sudderen op laag vuur tot de eieren klaar zijn. Werk af met een paar blaadjes koriander en de verkruimelde fetakaas.