Panzanella met tomaat, mozzarella en frambozen.

nutriscore
Panzanella met tomaat, mozzarella en frambozen
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

277 kcal

Vetten

12.9 g

Verzadigde vetzuren

5.4 g

Koolhydraten

24.3 g

Suikers

5.3 g

Vezels

5 g

Eiwitten

13.5 g

Zout

1.1 g

Bereidingswijze

  1. Snij het brood in blokjes en besprenkel met 1/3 van de olijfolie. Kruid met peper en zout en bak kort in een pan. Laat afkoelen.

  2. Snij de tomaten in 2 en laat de mozzarellabolletjes uitlekken.

  3. Doe het brood, de tomaten en de mozzarella in een grote kom. Werk af met de frambozen en de basilicumblaadjes. Besprenkel met de rest van de olijfolie en enkele druppels balsamicocrème. Kruid met peper en zout.