Sushisalade met gerookte zalm.

nutriscore
1f7f28ff30b6affecf05bae242dcdfa28ff3af8bea0cb445e3ab3928c0fe7e2d.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

326.0 kcal

Vetten

12.3 g

Verzadigde vetzuren

2.3 g

Koolhydraten

32.3 g

Suikers

9.2 g

Vezels

2.7 g

Eiwitten

20.2 g

Zout

2.8 g

Bereidingswijze

  1. Kook de rijst in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en hou warm.

  2. Verwarm intussen de azijn, de suiker en de sojasaus in een pannetje tot de suiker is gesmolten.

  3. Rasp de wortel, snij de radijzen in dunne schijfjes en de rode ui in ringen. Meng de wortel, de radijsjes en de ui met de helft van de azijndressing.

  4. Meng de rest van de dressing met de rijst.

  5. Leg de rijst in het midden van een bord met de pickled veggies. Leg hierop de zalm en de erwten.

  6. Werk af met het chiazaad.