Belgische wafels van aardappelkroketten met gegrilde tomaten.

nutriscore
28df9d4307626ddaeceaadd7e2cdca6af85790602ed36d956ec8aa063c896f04.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

337.0 kcal

Vetten

10.3 g

Verzadigde vetzuren

2.4 g

Koolhydraten

38.4 g

Suikers

7.7 g

Vezels

6.8 g

Eiwitten

19.5 g

Zout

3.6 g

Bereidingswijze

  1. Ontdooi de aardappelkroketten.

  2. Vet het wafelijzer in met olijfolie.

  3. Verdeel enkele aardappelkroketten over het wafelijzer (afhankelijk van de grootte van je wafelijzer) en doe voorzichtig dicht. Bak mooi goudbruin.

  4. Snij de tomaten in 2 en leg ze met de snijkant op de grill. Haal van de grill en kruid met peper en zout.

  5. Leg de wafels op elkaar, serveer er de tomaten naast en bestrooi met de grijze garnalen.

  6. Werk af met een toefje mayonaise en wat peterselie.