Belgische wafels van aardappelkroketten met gegrilde tomaten.

Belgische wafels van
aardappelkroketten met
gegrilde tomaten
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

337 kcal

Vetten

10.3 g

Verzadigde vetzuren

2.4 g

Koolhydraten

38.4 g

Suikers

7.7 g

Vezels

6.8 g

Eiwitten

19.5 g

Zout

3.6 g

Bereidingswijze

  1. Ontdooi de aardappelkroketten.

  2. Vet het wafelijzer in met olijfolie.

  3. Verdeel enkele aardappelkroketten over het wafelijzer (afhankelijk van de grootte van je wafelijzer) en doe voorzichtig dicht. Bak mooi goudbruin.

  4. Snij de tomaten in 2 en leg ze met de snijkant op de grill. Haal van de grill en kruid met peper en zout.

  5. Leg de wafels op elkaar, serveer er de tomaten naast en bestrooi met de grijze garnalen.

  6. Werk af met een toefje mayonaise en wat peterselie.

Tip

Gebruik kroketten zonder al te veel paneermeel.