Salade met mango, rode bonen en edamamebonen.

nutriscore
4fb08bc0632cbcaea5576fd0ffd942f9632e54c1e5eeeaac4dc18fadda79364f.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

226.0 kcal

Vetten

8.6 g

Verzadigde vetzuren

1.3 g

Koolhydraten

23.4 g

Suikers

13.4 g

Vezels

6.9 g

Eiwitten

10.4 g

Zout

0.8 g

Bereidingswijze

  1. Laat de edamamebonen ontdooien (instructies: zie verpakking) en haal de bonen uit de peultjes.

  2. Spoel intussen de rode bonen en de mäis onder koud water. Laat uitlekken.

  3. Schil de mango en snij in blokjes. Snipper de rode ui fijn en trek de blaadjes van de takjes koriander.

  4. Meng de mango met de rode ui, de rode bonen, de maïs en de edamamebonen.

  5. Maak een vinaigrette met de olijfolie, de rijstazijn, peper en zout. Bedruppel de salade en werk af met blaadjes koriander.