Pasta met groene groenten en vegan spekjes.

nutriscore
dc1cfefb44d0daefbac96a88795619e2f4195358f7c547db791f1add089b8ceb.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

619.0 kcal

Vetten

19.2 g

Verzadigde vetzuren

6.0 g

Koolhydraten

77.3 g

Suikers

5.1 g

Vezels

8.7 g

Eiwitten

29.9 g

Zout

2.6 g

Bereidingswijze

    Voorbereiding (15 min. )
  1. Snipper de sjalot en het look fijn.

  2. Snij de prei in fijne ringen.

  3. Snij de Chinese kool in fijne repen.

  4. Hak de cashewnoten grof.

  5. Bereiding (20 min. )
  6. Kook de penne gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  7. Verhit intussen de olijfolie in een wok of grote kookpot en bak de vegan spekjes, de sjalot en het knoflook 1 min.

  8. Roer er de preiringen onder en roerbak 5 min. Voeg de Chinese kool toe en laat 2 min. slinken. Overgiet met de room, kruid met tijm, peper en zout en laat nog ± 3 min. verder garen op een hoog vuur.

  9. Rooster intussen de cashewnoten goudbruin in een braadpan zonder vetstof.

  10. Meng het groentemengsel onder de pasta en verdeel over de borden. Bestrooi met de geraspte kaas en enkele cashewnoten.