Groente pizza in regenboogkleuren.

nutriscore
74362f9a9e33d38f73b1f96995cbc29b18ae2ac1a07f586cd92b2655cd946d41.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

699 kcal

Vetten

28.6 g

Verzadigde vetzuren

14.9 g

Koolhydraten

70.6 g

Suikers

12.9 g

Vezels

5.9 g

Eiwitten

36.6 g

Zout

3.7 g

Bereidingswijze

  1. Halveer de kerstomaten en snoeptomaatjes. Laat de maïs uitlekken. Snij de groene paprika en rode ui in kleine blokjes.

  2. Rol het pizzadeeg uit, bestrijk de pizzabodem met de ricotta en strooi er de geraspte mozzarella over.

  3. Maak een regenboog uit groenten: rood (kerstomaten), oranje (snoeptomaatjes), geel (maïs), groen (paprika) en paars (ui). Kruid met peper en zout.

  4. Bak 15 min. af in de oven op 200 °C, of tot de rand van de pizza goudbruin kleurt.