Tortellini met gegrilde asperges en radijzen.

nutriscore
Tortellini met gegrilde asperges en radijzen
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

386 kcal

Vetten

15.2 g

Verzadigde vetzuren

3.4 g

Koolhydraten

48.6 g

Suikers

6.7 g

Vezels

6.3 g

Eiwitten

10.4 g

Zout

1.6 g

Bereidingswijze

  1. Snipper de sjalot fijn en snij de radijzen in schijfjes. Hak het bieslook fijn.

  2. Kook de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  3. Bak intussen de asperges 2 à 3 min. op de BBQ. Haal van de grill en besprenkel met olijfolie, peper en zout. Snij de asperges in 2 à 3 stukken.

  4. Meng de tortellini met de radijsjes en de asperges en doe ze in een grote schaal. Werk af met de sjalot, het bieslook en de honing-mosterdvinaigrette.