Scampibrochettes met appelsalade en currydressing.

nutriscore
1ae1066fb106fe0aca3cafcbe43e5a6fdc17d1ed29c5a5d1a54a3c2d77a8b0c8.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

241.0 kcal

Vetten

12.6 g

Verzadigde vetzuren

2.5 g

Koolhydraten

8.7 g

Suikers

7.8 g

Vezels

2.5 g

Eiwitten

22.0 g

Zout

1.6 g

Bereidingswijze

    Voorbereiding (10 min.)
  1. Pers de citroen.

  2. Snij de appel in 4, verwijder het klokhuis en snij in dunne staafjes. Besprenkel met wat citroensap.

  3. Snij de tomaatjes in 2.

  4. Bereiding (10 min.)
  5. Meng de Griekse yoghurt met de mayonaise, 1 el citroensap (per 4 personen) en het kerriepoeder.

  6. Meng de kropsla en de rucola met de tomaten in een slakom. Verdeel er de appelstaafjes over en druppel er de currydressing over.

  7. Bak de scampibrochettes 2 min. aan elke kant op de BBQ of in een grillpan en serveer samen met de appelsalade.