Gevulde avocado met gerookte zalm en ei.

nutriscore
47107c653afecc287f138a1aeff98aa9d689e2d84e0f2604caafe029ec82b5b2.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

253.0 kcal

Vetten

21.8 g

Verzadigde vetzuren

3.7 g

Koolhydraten

1.5 g

Suikers

1.5 g

Vezels

3.4 g

Eiwitten

10.9 g

Zout

1.7 g

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  2. Snij de avocado’s in de lengte in 2 en verwijder de pit. Snipper het bieslook fijn.

  3. Snij elk sneetje zalm in 4 repen en verdeel over de avocado (niet in het kuiltje).

  4. Breek het ei in het kuiltje van de avocado (maak het eventueel een beetje groter). Kruid met peper en zout en zet ± 15 min. in de voorverwarmde oven.

  5. Haal uit de oven en bestrooi met het bieslook.