Noedelsalade in een potje.

nutriscore
4b79aece4815e371b03fcc7c3b1dd24518435930a6b28e05e88db79894a5c030.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

253 kcal

Vetten

4.2 g

Verzadigde vetzuren

0.7 g

Koolhydraten

33.3 g

Suikers

4.5 g

Vezels

6.9 g

Eiwitten

17.1 g

Zout

4.1 g

Bereidingswijze

  1. Leg in elke bokaal 1/4 van de vegetarische kippenreepjes, 1/4 verkruimeld bouillonblokje en daarop 1/4 van de edamamebonen.

  2. Snij de limoen in kwartjes en pers een kwartje uit boven elke bokaal.

  3. Voeg per portie 1 kl sojasaus en 1 kl vissaus toe.

  4. Snipper de rode ui en de rode paprika fijn en verdeel over je bokalen. Voeg de rijstvermicelli toe en werk af met een takje koriander.

  5. Vul elke bokaal tot 3/4 met kokend water, zet het deksel erop en laat 10 min. goed trekken. Nog even roeren en genieten maar!