Slaatje met filet d’Anvers en gegrilde perzik.

nutriscore
92094ed05ac25b7ee50ab2f13a40dad820c69996d40afd2e2ff468104a4ac916.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

477.0 kcal

Vetten

33.4 g

Verzadigde vetzuren

7.3 g

Koolhydraten

25.9 g

Suikers

22.8 g

Vezels

7.4 g

Eiwitten

14.7 g

Zout

1.9 g

Bereidingswijze

  1. Scheur de sla in stukken en haal de pitjes uit de granaatappel.

  2. Snij de geschilde perzikken in partjes en gril 2 min. aan elke kant in een grillpan.

  3. Snij het vruchtvlees van de avocado in schijfjes.

  4. Maak de vinaigrette: meng de honing met de mosterd, de olijfolie, de ciderazijn, peper en zout in een kommetje.

  5. Verdeel de sla in een cirkel op een houten plank. Leg er de rest van de groenten en fruit afwisselend op, samen met rolletjes filet d’Anvers.

  6. Zet het kommetje vinaigrette in het midden. Werk af met de grana padano.