Hartige Italiaanse muffins.

nutriscore
25cfcec4b17a5b6a724495bd86825814708085f201ebbec70e094223c5145e41.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

433.0 kcal

Vetten

27.2 g

Verzadigde vetzuren

12.0 g

Koolhydraten

31.3 g

Suikers

4.5 g

Vezels

1.5 g

Eiwitten

15.1 g

Zout

0.7 g

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  2. Mix de olijfolie, de yoghurt, de melk en het ei.

  3. Voeg het zelfrijzend bakmeel toe en meng goed.

  4. Snij de mozzarella in stukjes en snipper het basilicum fijn. Voeg toe. Kruid met peper en zout.

  5. Vet muffinvormpjes in met wat boter. Verdeel er de helft van het beslag over.

  6. Snij de helft van de kerstomaten in 2. Verdeel over het beslag.

  7. Lepel de rest van het beslag erover en werk af met een kerstomaat.

  8. Zet ± 30 min. in de voorverwarmde oven. Lekker warm én koud!