Japanse sandosandwiches met ei.

nutriscore
4f52ddd6cee30db09c68bb56b1cbd334082c1efa7a9a10b55ad97898c681c84b.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

576.0 kcal

Vetten

47.2 g

Verzadigde vetzuren

12.9 g

Koolhydraten

21.1 g

Suikers

4.0 g

Vezels

1.4 g

Eiwitten

15.9 g

Zout

2.2 g

Bereidingswijze

  1. Kook de eieren 10 min. hard in kokend water. Haal er 2 (per 4 personen) uit na ± 6 min. Laat afkoelen en pel alle eieren.

  2. Snipper intussen het bieslook fijn. Prak de hardgekookte eieren en meng met de mayonaise en het bieslook. Kruid met peper en zout. Snij de zachtgekookte eieren voorzichtig in de lengte in 2 .

  3. Snij de korsten van het brood en besmeer met boter. Verdeel er de eiermengeling over en leg een half ei in het midden. Bedek met een tweede sneetje brood.

  4. Snij elke boterham in 2 en leg in je picknickmandje.