Rijstwafel met avocado, ei en sriracha.

nutriscore
ac73996a69fe8051ad9154bb35ef0d91e2b836f92c05d9d96f10eba3e0081f78.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

155.0 kcal

Vetten

10.3 g

Verzadigde vetzuren

1.7 g

Koolhydraten

9.8 g

Suikers

1.6 g

Vezels

2.3 g

Eiwitten

4.7 g

Zout

0.4 g

Bereidingswijze

  1. Kook de eieren 7 à 8 min. hard. Pel en snij in schijfjes.

  2. Snij intussen de avocado in 2 en verwijder de pit. Lepel het vruchtvlees uit de avocado en prak fijn met een vork.

  3. Smeer de avocadospread op de rijstwafels, leg er enkele schijfjes ei op en kruid met peper en zout.

  4. Werk af met een paar streepjes sriracha.