Rijstwafel met avocado, ei en sriracha.

nutriscore
Rijstwafel met avocado, ei en sriracha
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

155 kcal

Vetten

10.3 g

Verzadigde vetzuren

1.7 g

Koolhydraten

9.8 g

Suikers

1.6 g

Vezels

2.3 g

Eiwitten

4.7 g

Zout

0.4 g

Bereidingswijze

  1. Kook de eieren 7 à 8 min. hard. Pel en snij in schijfjes.

  2. Snij intussen de avocado in 2 en verwijder de pit. Lepel het vruchtvlees uit de avocado en prak fijn met een vork.

  3. Smeer de avocadospread op de rijstwafels, leg er enkele schijfjes ei op en kruid met peper en zout.

  4. Werk af met een paar streepjes sriracha.

Tip
Makkelijk eitjes pellen

Een gekookt ei pellen gaat een pak makkelijker onder koud water.