Toast met zalm, rode biet en appel.

nutriscore
b883ffe3fba2d3efaf942daf968996d2ac81b3db6de2a770ffbd3baa9d040509.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

371 kcal

Vetten

24 g

Verzadigde vetzuren

9.3 g

Koolhydraten

13.7 g

Suikers

5.6 g

Vezels

3.2 g

Eiwitten

23.3 g

Zout

1.7 g

Bereidingswijze

  1. Snij de ongeschilde appel en de rode biet in fijne blokjes.

  2. Verhit de olijfolie in een pan en bak de zalmfilet 2 min. aan elke kant. Snij in stukjes.

  3. Besmeer volkorenknäckebröd met de zure room en beleg met de gerookte zalm of de stukjes gebakken zalm.

  4. Werk af met de blokjes appel en de rode biet. Kruid met peper.