Fruitige salade met kip en mozzarella.

nutriscore
728d59eda1a67d1e8b59e5a41fcb2c795a69063cb6da315e8820e23cb0d7e5d2.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

382.0 kcal

Vetten

22.2 g

Verzadigde vetzuren

7.8 g

Koolhydraten

7.1 g

Suikers

5.8 g

Vezels

1.5 g

Eiwitten

37.6 g

Zout

1.2 g

Bereidingswijze

    Voorbereiding (5 min.)
  1. Snij de nectarines in partjes.

  2. Scheur de mozzarella in stukken.

  3. Bereiding (15 min.)
  4. Verhit de olijfolie in een pan en bak de kippenboutfilets ± 5 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout. Snij in stukjes.

  5. Meng intussen de veldsla met de partjes nectarine.

  6. Verdeel de mozzarella over de salade samen met de groene pesto.