Quinoabowl met vegan gyros.

nutriscore
2857378a9b2c0ffaf54d8c3fc0165c50127517ead79153e64b7c4e6c4db83904.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

396.0 kcal

Vetten

22.8 g

Verzadigde vetzuren

3.1 g

Koolhydraten

28.2 g

Suikers

3.0 g

Vezels

8.3 g

Eiwitten

15.3 g

Zout

1.8 g

Bereidingswijze

    Voorbereiding (5 min.)
  1. Snij de tomaat in stukjes en de halve avocado in blokjes. Besprenkel met het citroensap.

  2. Bereiding (20 min.)
  3. Kook de quinoa gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.

  4. Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak de vegan gyros gaar. Kruid met peper en zout.

  5. Rooster de cashewnoten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

  6. Vul een bowl met alle ingrediënten en werk af met een schepje hummus.