Tomatencarpaccio met geitenkaas en St-Hubert Ardense ham.

nutriscore
8aa4576fc9b1d683eeec82d04338a9bf5af6c22315f938f3b7b1b567da9fe25d.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

233.0 kcal

Vetten

15.2 g

Verzadigde vetzuren

6.0 g

Koolhydraten

7.4 g

Suikers

6.2 g

Vezels

2.1 g

Eiwitten

15.7 g

Zout

4.0 g

Bereidingswijze

    Voorbereiding (10 min.)
  1. Snij de tomaten in dunne plakjes.

  2. Maak roosjes van de ham.

  3. Snipper het bieslook fijn.

  4. Bereiding (5 min.)
  5. Verdeel de tomaten over een bord en lepel er de geitenkaas over. Kruid met peper en zout.

  6. Werk af met de roosjes Ardense ham, de vinaigrette en het bieslook.