Tortillawrap met roerei en fruitslaatje.

nutriscore
Tortillawrap met
roerei en fruitslaatje
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

570 kcal

Vetten

30.9 g

Verzadigde vetzuren

14 g

Koolhydraten

49.7 g

Suikers

14.4 g

Vezels

6.9 g

Eiwitten

19.7 g

Zout

1.4 g

Bereidingswijze

  1. Schil de mango en snij blokjes. Hak het bieslook fijn.

  2. Snij de tortillawrap in 2 en verwarm kort in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

  3. Klop de eieren los en kruid met het bieslook, de chili, peper en zout. Smelt de boter in dezelfde pan en bak tot een roerei (laat ze goed smeuïg, dan plakken ze beter aan de tortilla).

  4. Verdeel het roerei over de 2 tortillahelften en vouw dicht. Doe samen met het fruit in een brooddoos.