Kookworkshop Colruyt Group Academy
Samen ontdekken en genieten tijdens verrassende workshops.

Laat je inspireren door onze workshops en lezingen.

Samen genieten van een gezellige tijd en nieuwe ontdekkingen doen. Daar draait het om tijdens onze kookworkshops, georganiseerd in samenwerking met Colruyt Group Academy. Waarover wil jij graag iets bijleren?

Kookworkshops voor iedereen

Of je nu op zoek bent naar inspiratie voor een easy weekmenu, wil genieten van qualitytime met je kind of iets wil bijleren van onze experts: onze culinaire workshops en lezingen zijn er voor iedereen, van jong tot oud, met weinig of veel keukenervaring. En één ding is zeker: je keert boordevol inspiratie terug naar huis!

Bijna wekelijks verwennen we ons gezin met gerechtjes die we leerden in de workshops.
Ann

Easy cooking-workshops

Heb je regelmatig weinig tijd of zin om lang in de keuken te staan? Tijdens onze easy cooking-workshops leer je hoe je snel een lekkere en makkelijke maaltijd op tafel tovert.

Je krijgt een heleboel praktische en smakelijke tips om ‘quick & easy’ een smakelijke maaltijd te maken voor het hele gezin!

Over Colruyt Group Academy

In de workshops van Colruyt Group Academy voel je je meteen thuis. Je kan er in een ongedwongen sfeer bijleren en genieten, zo interactief als je zelf wil.

Kom naar onze Academy …

Voor onze fysieke activiteiten kan je zowel overdag als ’s avonds terecht in één van onze 10 locaties over heel België. Er gaat altijd wel een workshop in jouw buurt door.

Colruyt Group Academy

… of volg een workshop van bij je thuis

Je kan bij ons ook nieuwe dingen leren zonder je te verplaatsen. Tijdens onze digitale kookworkshops, tastings en webinars volg je live mee via je computer of tablet vanuit je eigen thuis.

Digitale kookworkshops

Een spetterend verjaardagsfeest voor je kind

Je kan in onze Academy ook terecht voor originele verjaardagsfeestjes voor 5- tot 12-jarigen. Wij zorgen voor alles, ook de opruim achteraf!

Geef een mooi moment cadeau!

Zoek je een leuk geschenk? Geef een inspirerende workshop, tasting of lezing cadeau!

Jij kiest zelf het bedrag, de ontvanger kan kiezen uit meer dan 100 activiteiten.