werken bij Okay

Okay is een gezellige buurtsupermarkt, waar gemotiveerde en betrokken collega’s klanten met veel goesting en met de glimlach helpen. Bij Okay zetten we de klant op de eerste plaats. Heeft die een vraag of specifiek verzoek? Onze winkelmedewerkers staan paraat. Precies door die positieve houding en de familiale sfeer in de winkel, voel je je thuis op het werk.

Zin in een job bij een Okay?

Werken in onze winkels

Heb jij een passie voor verse voeding, ben je positief ingesteld, creatief, zorgzaam, hulpvaardig en beschik je over een stevige portie teamspirit? Dan is werken bij Okay zeker iets voor jou! Wij bieden je een veelzijdige job waar je je talenten volledig kan benutten.

Je voelt dat je hier aan je toekomst kunt bouwen.
Angelo, storemanager van Okay Berlare

Werken bij de centrale diensten

Wil jij het merk Okay als organisatie helpen groeien? Bij Colruyt Group zijn er boeiende jobs voor mensen met feeling voor retail. Bij ons telt jouw inbreng en krijg je de kans om je te ontplooien.

De vrijheid en autonomie om zelf te beslissen. Dat maakt de job alleen maar uitdagender.
Celine, teammanager marketingcommunicatie

Werken als jobstudent

Studeer je nog, ben je leergierig, flexibel en klantgericht, en wil je graag aan de slag bij Okay voor een job tijdens de zomer (juli, augustus, september)?

We selecteren onze jobstudenten in maart. Na maart kan je je ook opgeven, maar dan kom je in onze wervingsreserve terecht en nemen we contact met jou op indien er nog extra jobstudenten nodig zijn.

Geen dag hetzelfde

Elke dag ziet er anders uit in een Okay-winkel. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren!

 Kassamedewerkers OKay

Alles voor de klant

Om onze klanten nog beter te kunnen informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo kunnen klanten altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend.
Winkelmedewerker en klant OKay

Iedere dag samen plezier maken

Je biedt samen met je collega’s een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. De Okay- teams vormen een hechte ploeg waar je gewoon jezelf kan zijn en je op elkaar kan rekenen. Bij ons voel je je altijd thuis!

Diepvriesproducten aanvullen