Pastasalade met kip en courgette.

nutriscore
fc7228f9dda6cc007a3be6088a1daf4445945bb63e8f170a442db9879e631878.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

423.0 kcal

Vetten

9.6 g

Verzadigde vetzuren

2.4 g

Koolhydraten

37.6 g

Suikers

5.7 g

Vezels

5.8 g

Eiwitten

43.5 g

Zout

0.2 g

Bereidingswijze

    Voorbereiding (10 min. )
  1. Snij de ongeschilde courgettes in plakjes. Meng ze met de helft van de olijfolie, kruid met peper, zout en gedroogde tijm.

  2. Snij de lente-uitjes in heel fijne ringen.

  3. Bereiding (10 min. )
  4. Verhit de rest van de olijfolie in een pan en bak de kipfilets 7 à 8 min. aan elke kant. Kruid met kippenkruiden.

  5. Gril intussen de courgetteplakjes 1 min. aan elke kant in een grillpan.

  6. Snij de gebakken kip in stukjes.

  7. Verdeel de pastasalade over de borden, werk af met de kip en courgette en bestrooi met de lente-uitjes.