Je vindt bij OKay een groot assortiment aan kwaliteitsvolle producten op een compacte oppervlakte. Onze winkels zijn overzichtelijk ingericht zodat je snel en efficiënt je dagelijkse boodschappen doet. En dat aan de laagste prijzen in de buurt. Kom langs en ontdek ons gevarieerde assortiment dagverse producten en andere (voedings)waren. We helpen je graag verder!

Service met een glimlach

Bij OKay staan we altijd voor je klaar. Zoek je een product of wil je nog wat extra productinformatie? Vraag het gerust aan een van onze medewerkers. Zij kennen de winkel en de producten door en door en helpen je graag met de glimlach verder.

Service met een glimlach bij OKay

Makkelijk winkelen

Je vindt de OKay-winkels aan belangrijke toegangswegen, ze zijn dus vlot bereikbaar. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid, ook voor wie met de fiets komt. 

Ook vind je bij steeds meer OKay-winkels een laadpaal voor elektrische auto’s.

Bij OKay vind je een ruim aanbod op een compacte oppervlakte. De overzichtelijke presentatie en brede winkelgangen zorgen voor een vlotte een aangename winkelervaring. De winkelinrichting blijft ook zoveel mogelijk gelijk, zodat je steeds makkelijk je weg vindt.

Laagste prijzen in de buurt

OKay garandeert je service en kwaliteit voor de laagste prijzen in de buurt. Bovendien profiteer je met Xtra van alle voordelen van OKay boven op de laagste prijzen.

Hoe we de laagste prijzen garanderen? Door dagelijks onze prijzen met die van andere winkels te vergelijken.

Alles onder één dak

Bij OKay vind je een gevarieerd aanbod voor elk moment van de dag. Van ontbijtproducten zoals dagvers brood en verse koffiekoeken, over lekkers voor de lunch zoals maaltijdsalades en smoothies, tot alles voor een heerlijke avondmaaltijd.

In jouw OKay-winkel vind je ook niet-voedingswaren zoals buskaarten, postzegels, kranten, tijdschriften, cadeaubonnen, Lotto-formulieren … Zoek je een leuk geschenk? Je vindt bij OKay altijd wel een toffe cadeaumand.

Extra diensten

Daarnaast kan je in je OKay-winkel een bestelling afhalen van DreamLand, Dreambaby, Klassewijnen en Newpharma.

In sommige winkels kan je ook je Collect&Go-reservatie afhalen, of gebruikmaken van de Bringme Box, het automatisch afhaal- en verzendpunt voor pakketjes.

Samen op weg naar een duurzamere toekomst

Bij OKay verduurzamen we stapsgewijs ons productaanbod, onze diensten en onze activiteiten. En we willen het jou makkelijker maken om bewuster te consumeren

Want ook met doordeweekse keuzes kan je écht een verschil maken voor milieu, gezondheid, dierenwelzijn en samenleving. Stap voor stap.