Altijd vers brood bij je Okay in de buurt

Okay maakt het je graag gemakkelijk met een groot assortiment kwaliteitsproducten en dat nog wel voor de laagste prijs in de buurt. En daar blijft het niet bij! Ontdek hieronder wat we je nog meer te bieden hebben.

Snel binnen en buiten

Je Okay-winkel is overzichtelijk ingericht, zodat je meteen vindt wat je nodig hebt. Zonder dat je ver of veel moet rondstappen. Zo kan je je winkelbezoek makkelijk inpassen in je dag.

Vlot bereikbaar

Onze Okay-winkels liggen aan belangrijke toegangswegen, ze zijn dus makkelijk bereikbaar. Met ruime parking, ook voor fietsen. Vaak is er ook een laadpaal voor elektrische auto’s.

We helpen je graag

Wat info nodig? Of vind je niet meteen wat je zoekt? Vraag het gewoon. Onze medewerkers helpen je met de glimlach verder.

Service met een glimlach bij Okay

Laagste prijzen in de buurt

Okay garandeert je kwaliteit voor de laagste prijs in de buurt. Je hoeft zelf niet te vergelijken met andere winkels, dat doen wij in jouw plaats. Bovendien profiteer je met jouw Xtra-app van sterke promo's, boven op de laagste prijzen.

Alles onder één dak

Bij Okay vind je in 1-2-3 wat je nodig hebt voor elk moment van de dag. Van ontbijtproducten zoals dagvers brood en verse koffiekoeken, over lekkers voor de lunch zoals maaltijdsalades en wraps, tot alles voor een snelle en makkelijke avondmaaltijd.

In jouw Okay vind je ook niet-voedingswaren zoals buskaartjes, postzegels, kranten, tijdschriften, cadeaubonnen, Lotto-formulieren … Nog snel op zoek naar een leuk geschenk? Je vindt bij Okay altijd wel een toffe cadeaumand.

Extra diensten

In sommige Okay-winkels kan je ook je Collect&Go-reservatie afhalen. 

Samen duurzaam

Bij Okay maken we ons productaanbod, onze diensten en onze activiteiten gaandeweg duurzamer. En zo maak ook jij, door te winkelen bij Okay, mee het verschil voor milieu, samenleving, gezondheid en dierenwelzijn. Stap voor stap.