Exotische mango-cashewsalade.

nutriscore
91c6c643b1cab1144d07a3cd2388e04b4d3e761a278f769fee4c54b7db22ed1d.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

525 kcal

Vetten

34.6 g

Verzadigde vetzuren

5.8 g

Koolhydraten

40.1 g

Suikers

31.3 g

Vezels

3 g

Eiwitten

11.6 g

Zout

1 g

Bereidingswijze

  1. Rooster de cashewnoten licht in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

  2. Snij intussen het vruchtvlees van de mango in blokjes. Pers de limoenen.

  3. Maak een vinaigrette van de olijfolie, de honing en het limoensap. Kruid met peper en zout.

  4. Meng de salade met de mango en de cashewnoten. Bewaar de salade is een gesloten lunchbox en geef de vinaigrette mee in een apart potje.