Burrito’s met kip, kerrie en ananas.

nutriscore
94a81eddda020dca09862b9f506d74a959613f1d3d2ede5447908eaada048c23.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

616.0 kcal

Vetten

18.2 g

Verzadigde vetzuren

5.1 g

Koolhydraten

61.5 g

Suikers

16.4 g

Vezels

4.3 g

Eiwitten

49.4 g

Zout

1.7 g

Bereidingswijze

    Voorbereiding (5 min.)
  1. Spoel de maïs onder koud water en laat uitlekken.

  2. Hak de koriander grof.

  3. Snij de limoen in partjes.

  4. Bereiding (15 min. + 5 min. in de oven)
  5. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  6. Verhit intussen de olijfolie in een pan of wok en bak de kippenblokjes en de wokmix ± 5 min. Kruid met peper en zout. Voeg de maïs en de ananas toe.

  7. Verdeel de bereiding over het midden van de wraps. Rol op en leg in een ovenschaal. Zet 5 min. in de voorverwarmde oven.

  8. Lepel er wat zure room op. Bestrooi met het kerriepoeder en werk af met de koriander en de partjes limoen.