Bij Okay vind je een gevarieerd aanbod voor elk moment van de dag. Van ontbijtproducten zoals dagvers brood en lekkere koffiekoeken, over snelle oplossingen voor de lunch zoals maaltijdsalades of wraps, tot alles wat je nodig hebt voor het avondeten. Met daarbij ook voorgesneden groenten en de handige maaltijdboxen van Foodbag Easy Meal voor wanneer 't een keertje makkelijker mag.

Vers en voordelig

Het aanbod verse producten is een van Okay’s grootste troeven: dagvers brood, fruit en groenten, zuivel, vlees, kaas, charcuterie, vis, veggie ... én ook lekkere bereide maaltijden voor wanneer 't een keertje sneller moet. 

Snoepen van het fruitkraampje

Aan de kassa van je Okay-winkel vind je een kraampje waar kinderen gratis een stukje fruit kunnen snoepen.

Zo leren zij niet alleen meer fruit eten, maar gaan we samen ook verspilling tegen. 

Fruitkraampje
Je vindt er bijvoorbeeld bananen die in de winkel losgemaakt werden van hun tros of goede stukken fruit die samen met een beschadigd stuk verpakt zaten.

Alles voor je apero

Zin in een gezellig aperomoment met vrienden of familie? Verwen ze met ons ruime assortiment hapjes: vlees, vis of veggie, bij Okay hebben we voor ieder wat wils. Lekker snel meegenomen!

Apero

Wijnen en bieren

Bij Okay vind je een wijn voor elk moment. Van apero tot zoet dessert, van kaasplank tot wild ...

Kies uit ons ruime wijnassortiment, met ook een aantal exclusieve wijnen. We helpen je graag om snel en makkelijk de perfecte wijn te kiezen voor elk gerecht. 

Je vindt bij Okay ook Belgische speciaalbieren, sterkedranken en alcoholvrije alternatieven.

Ons vakmanschap drink je met verstand.

Wijnen voor elk moment

In 1-2-3 aan tafel

Snel en makkelijk een evenwichtige maaltijd op tafel zetten? Je vindt bij Okay steeds een ruim aanbod voorgesneden groenten en fruit. Zo bespaar je heel wat tijd bij het koken.

Even geen inspiratie? Met onze makkelijke recepten maak je snel lekkere en eenvoudige gerechten.

Voorgesneden groenten

Of kies jouw Foodbag Easy Meal en volg het eenvoudige recept. Je hoeft enkel een paar basisingrediënten toe te voegen zoals olie, boter en kaas en eventueel vlees of vis. Je neemt je box gewoon mee uit je Okay.

Helemaal geen tijd of zin om te koken? Dan heb je keuze uit een ruim aanbod verse bereidingenbereide maaltijden, zoals die van Rose Mary en maaltijdsalades.

Genieten van sushi

Zin in sushi? In sommige Okay-winkels vind je een smakelijke selectie dagverse, handgemaakte sushi

Onze (t)huismerken

Boni Selection is het thuismerk van Colruyt Group met producten van hoge kwaliteit aan een lage prijs.

Er is voor ieder wat wils:

  • Boni Bio (biologische voeding)
  • Boni Veggie (vegetarische voeding)
  • Boni Eco (ecologische onderhouds- en verzorgingsproducten)
  • Boni No Gluten (glutenvrije voeding) 
  • Boni Kids (evenwichtige voeding op kindermaat)
  • een speciaal feestassortiment voor eindejaar
Boni Selection

Zin in koffie? Graindor is ons huismerk voor kwalitatieve koffie, met duurzaam geteelde bonen van over de hele wereld. Alle koffie wordt gebrand in de eigen branderij van Colruyt Group. Zo houden we de volledige controle over het koffiebranden, de kwaliteit en de smaak.

Everyday is het goedkoopste huismerk van Colruyt Group: goede basisproducten aan de beste prijs. 

Naast onze (t)huismerkartikelen vind je ook tal van nationale merkproducten in onze rekken terug. Zo kies jij makkelijk jouw lievelingsproduct.

Too Good to Go

Too Good To Go

De onverkochte eetbare producten van Okay kunnen nu makkelijk gered worden! Neem een kijkje in de Too Good To Go-app, red een verrassingspakket en haal het op in een van onze Okay-winkels. Zo zet je je mee in tegen voedselverspilling!