Gezonde lunch.

Snel lunchen on-the-go, een simpele lunch op het werk of een voedzame lunch voor het hele gezin? Deze recepten bieden volop inspiratie voor een lekkere en evenwichtige middagmaaltijd.

Pompoenwafeltjes Rijstwafel met avocado, ei en sriracha Toast met frisse yoghurtdip Toast met yoghurt-avocadospread Bloederige hotdogvingers Rijstsalade met roze garnalen Salade met vijgen, burrata en ham Salade met mango, rode bonen en edamamebonen Lachende spiegeleitjes Broodslang Kleurrijke lunchbrochettes Snelle wrap met zalm en perzik Wrap met fishsticks Piccolo met makreel Kiwi-korianderboterham Rijstwafels met magere smeerkaas Slaatje met noten, appel en kaaskoekjescrumble Zomercrostini Zalmbagel met avocado-mangosalsa Pasta met groene groenten en vegan spekjes Lauwwarme maaltijdsalade met krieltjes en lookscampi Burrito’s met kip, kerrie en ananas Aardappelsalade met venkel en zalm Quinoabowl met vegan gyros Wrap met worstjes en andalouse Broodje brochette met honing-mosterddressing Watermeloensalade met komkommer, feta en munt Tomatencarpaccio met geitenkaas en St-Hubert Ardense ham Fruitige salade met kip en mozzarella Scampibrochettes met appelsalade en currydressing Piccolo met worst en bier-uienmarmelade Belgische wafels van aardappelkroketten met gegrilde tomaten Pistolet met americain en pickles Pistolet met haring, rode biet en appel Croque-madame Meloen-nectarinesalsa met geitenkaas en spek Wrap met hummus en falafel Gevulde avocado met gerookte zalm en ei Pastasalade met kip en courgette Gepimpt smoske Komkommerslaatje Pitabroodje met kip en hummus Lunchbowl met kip, ei en avocado Tortillawrap met roerei en fruitslaatje Regenboogboterhammen Veggieciabatta met guacamole Exotische mango-cashewsalade Japanse sandosandwiches met ei Indische bloemkoolrucolawrap Wraps met kippers en cottagecheese Veggie butternutburger Zoetzure tofoereepjes Sushisalade met gerookte zalm Frittata met zoetzure ketchupchips Toast met appel, ham en gruyère Cornet-croque met salami en Affligem-kaas Slaatje met filet d’Anvers en gegrilde perzik Gevulde avocado met ei en breydelham Tijgerbroodje met breydelham Toast champignon met bonen en mascarpone Tortilla’s met gefrituurde oesterzwammen en pindasaus Balletjes met wortelcrème en srirachasaus Griekse pasta met zongedroogde tomaten en olijven Kippenspiesjes met mangosalsa uit Ibiza Bami met garnalen uit Bali Tzatzi-pita uit Santorini Lente-focaccia