Aardappel recepten.

Koken, bakken, pureren, poffen, frituren, stomen ... De aardappel is zo ongelooflijk veelzijdig dat je letterlijk elke dag kan variëren! Hier vind je recepten met de aardappel in alle mogelijke rollen: als hapje, bijgerecht en hoofdgerecht.

Kabeljauwburger met kruidenpuree en kerrieworteltjes Varkensworst met slaatje van Chinese kool Waterzooi van zalm met venkel Trio van warme hapjes Vegetarische schnitzels met fruitige salade en zoeteaardappelkroketten Hammetje met aardappelschijfjes en rodekoolsalade Eendenborstfilet met appeltjes en veenbessen en grand-veneursaus Hoevekipgebraad met cognac-mosterdsaus Aardappelvierkantjes Kabeljauw met waterkers en courgette-duo Kaasburger met witloofslaatje en zoete-aardappelfrietjes Ribeye met frietjes en fruitig witloofslaatje Tong in mosterdsaus met salade en frietjes Luikse salade met spek en krieltjes Ovenschotel van pladijs met groentesaus Veggieschnitzel met gestoomde krieltjes en venkelsalade Kippendrumstick met gekleurde wortelen en paprika Mosselen met witte wijn, frietjes en peterselie Fish & chips met komkommer-radijsslaatje Krielsalade met kalkoenschnitzel en boontjes Zalmburger met minicourgettes, kruidenolie en puree Kruidengebraad met Provençaalse saus en Italiaanse krieltjes Lamsbout met krieltjes en lauwwarme groentesalade Kalkoengebraad met geglaceerde groenten en rozemarijnaardappelen Biohamburger met geroosterde krieltjes en witloof Lauwwarme maaltijdsalade met krieltjes en lookscampi Boerenspek, spiegelei met spitskool in mosterdsaus en aardappelpuree Ardens gehaktbrood met schorseneren-aardappelpannetje Puree van zoete aardappel en pastinaak met zalmburger Zalmfilet met salsa verde en zoete aardappel in de schil Kippenspies met gegrilde groenten en aardappelsalade Schelvishaasje met asperges in wittewijnsaus Aardappelsalade met venkel en zalm Pangasius met krieltjes, groene asperges en dillesaus Belgische wafels van aardappelkroketten met gegrilde tomaten Frietjes van zoete aardappel Veggiestoofpotje met zoeteaardappelpuree en rodekool Vegetarisch stoofvlees met zelfgemaakte frietjes Hertengebraad met champignonroomsaus en zoeteaardappelkroketten Zoeteaardappelpuree met cordon bleu en herfstgroenten Paardensteak met geroosterde groenten Gepaneerde kabeljauw met duo van butternut Scampibrochette met krieltjessalade en groene-aspergepunten