Aardappel recepten.

Koken, bakken, pureren, poffen, frituren, stomen ... De aardappel is zo ongelooflijk veelzijdig dat je letterlijk elke dag kan variëren! Hier vind je recepten met de aardappel in alle mogelijke rollen: als hapje, bijgerecht en hoofdgerecht.

Aardappelsalade met prinsessenbonen Entrecote met peperroomsaus Aardappel in de schil met kruidenboter BBQ-worst met aardappelsalade Gemarineerde ribbetjes met aardappelslaatje Snelle vegetarische balletjes in tomatensaus Kaasburger met venkel-appelstoemp Kalkoencordonbleu met tijmaardappeltjes Ierse dunne lende met aardappelpartjes en multicolorsla Vegetarische traybake met gnocchi en mozzarella Vegetarisch stoofpotje met linzen en zoete aardappel Vegetarisch stoofvlees met tofoe Courgette-preistoemp met worst Gyros met Griekse stoemp Krieltjes met koriander-yoghurtdip Varkenshaasje met kroketten, sperziebonen en champignons Kabeljauwburger met kruidenpuree en kerrieworteltjes Varkensworst met slaatje van Chinese kool Gepaneerde schar met krieltjes, broccolini en tomaatjes Waterzooi van zalm met venkel Trio van warme hapjes Vleesbrood met zoete-aardappelpuree en prei Vegetarische schnitzels met fruitige salade en zoeteaardappelkroketten Hammetje met aardappelschijfjes en rodekoolsalade Eendenborstfilet met appeltjes en veenbessen en grand-veneursaus Hoevekipgebraad met cognac-mosterdsaus Aardappelvierkantjes Kabeljauw met waterkers en courgette-duo Roulade van haantje met pastinaak en kroketten Kaasburger met witloofslaatje en zoete-aardappelfrietjes Ribeye met frietjes en fruitig witloofslaatje Tong in mosterdsaus met salade en frietjes Luikse salade met spek en krieltjes Ovenschotel van pladijs met groentesaus Veggieschnitzel met gestoomde krieltjes en venkelsalade Kippendrumstick met gekleurde wortelen en paprika Italiaanse kippenbrochette met krieltjes en geroosterde groenten Mosselen met witte wijn, frietjes en peterselie Fish & chips met komkommer-radijsslaatje Krielsalade met kalkoenschnitzel en boontjes Zalmburger met minicourgettes, kruidenolie en puree Scampibrochette met groenteschaaltje en snelle krieltjespapillot Kruidengebraad met Provençaalse saus en Italiaanse krieltjes Lamsbout met krieltjes en lauwwarme groentesalade Kalkoengebraad met geglaceerde groenten en rozemarijnaardappelen Biohamburger met geroosterde krieltjes en witloof Lauwwarme maaltijdsalade met krieltjes en lookscampi Torentjes van puree, spinazie en schelvis met pistachecrumble Ardens gehaktbrood met schorseneren-aardappelpannetje Puree van zoete aardappel en pastinaak met zalmburger Rumpsteak met gevulde puntpaprika en gebakken aardappelen Zalmfilet met salsa verde en zoete aardappel in de schil Kippenspies met gegrilde groenten en aardappelsalade Schelvishaasje met asperges in wittewijnsaus Aardappelsalade met venkel en zalm Pangasius met krieltjes, groene asperges en dillesaus Roodbaars met broccolini en erwtenpuree Belgische wafels van aardappelkroketten met gegrilde tomaten Frietjes van zoete aardappel Veggiestoofpotje met zoeteaardappelpuree en rodekool Vegetarisch stoofvlees met zelfgemaakte frietjes Hertengebraad met champignonroomsaus en zoeteaardappelkroketten Zoeteaardappelpuree met cordon bleu en herfstgroenten Paardensteak met geroosterde groenten Gepaneerde kabeljauw met duo van butternut Scampibrochette met krieltjessalade en groene-aspergepunten Scampibrochette met krieltjessalade en groene-aspergepunten Gepaneerde kabeljauw met duo van butternut Scampibrochette met krieltjessalade en groene-aspergepunten Paardensteak met geroosterde groenten Gepaneerde kabeljauw met duo van butternut Scampibrochette met krieltjessalade en groene-aspergepunten Paardensteak met geroosterde groenten Gepaneerde kabeljauw met duo van butternut Scampibrochette met krieltjessalade en groene-aspergepunten Scampibrochette met krieltjessalade en groene-aspergepunten Scampibrochette met krieltjessalade en groene-aspergepunten Paardensteak met geroosterde groenten Gepaneerde kabeljauw met duo van butternut Scampibrochette met krieltjessalade en groene-aspergepunten Scampibrochette met krieltjessalade en groene-aspergepunten