Torentjes van puree, spinazie en schelvis met pistachecrumble.

nutriscore
ec742017409a3daa4c6dc6cd7e80ee1f4f6f56b09d3470626bbd262c6793facc.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

438.0 kcal

Vetten

17.6 g

Verzadigde vetzuren

6.3 g

Koolhydraten

33.8 g

Suikers

3.5 g

Vezels

4.0 g

Eiwitten

34.2 g

Zout

0.8 g

Bereidingswijze

    Voorbereiding (5 min.)
  1. Hak de pistachenoten grof en meng met de persillade, de panko, het maïszetmeel en de boter. Kneed met de vingers.

  2. Bereiding (15 min. + 20 min. in de oven)
  3. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  4. Verhit intussen de helft van de olijfolie in een pan en stoof de spinazie 1 min. Kruid met peper en zout.

  5. Maak in een ovenschaal torentjes van 2 el puree, wat spinazie en een stukje vis. Werk af met de crumble. Kruid met peper en zout.

  6. Knip de kerstomaten in kleinere trosjes en leg tussen de vistorentjes. Kruid met peper en zout en besprenkel met de rest van de olijfolie. Zet 20 min. in de voorverwarmde oven.