Scampibrochette met groenteschaaltje en snelle krieltjespapillot.

nutriscore
d079b9c82a268e817fcc56c20babed5acf2422fe468dc6186e31c6f70376df6c.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

490.0 kcal

Vetten

22.3 g

Verzadigde vetzuren

2.9 g

Koolhydraten

31.0 g

Suikers

7.5 g

Vezels

5.7 g

Eiwitten

38.6 g

Zout

3.2 g

Bereidingswijze

    Voorbereiding (5 min. )
  1. Meng de pesto met het roomalternatief.

  2. Pluk de blaadjes basilicum en snipper de helft fijn.

  3. Bereiding (20 min. )
  4. Meng de olijfolie en het fijngesnipperde basilicum onder de groenten in het aluminiumschaaltje en kruid met peper en zout.

  5. Neem 4 stukken bakpapier (per 4 personen) en leg er 4 stukken aluminiumfolie (per 4 personen) onder die iets groter zijn. Verdeel er de krieltjes over en plooi de randen omhoog. Verdeel er de romige pesto over en plooi goed dicht.

  6. Leg de papillotten en de groenteschaaltjes 10 min. op de hete barbecue.

  7. Bak de scampibrochettes 2 à 3 min. aan elke kant.

  8. Verdeel de groenten over de borden en werk af met de basilicumblaadjes. Leg er de brochettes op en serveer met de krieltjespapillot.