Ierse dunne lende met aardappelpartjes en multicolorsla.

Ierse dunne lende met aardappelpartjes en multicolorsla
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

475 kcal

Vetten

25.8 g

Verzadigde vetzuren

11.8 g

Koolhydraten

19.5 g

Suikers

2 g

Vezels

3.5 g

Eiwitten

39.2 g

Zout

1 g

Bereidingswijze

  1. Maak de krieltjes klaar zoals aangegeven op de verpakking.

  2. Smelt intussen de boter in een pan, kruid het vlees met peper en zout en bak 1 à 2 min. aan elke kant.

  3. Haal het vlees uit de pan en blus met de balsamicoazijn. Laat heel kort inkoken.

  4. Snij het vlees in schuine repen en verdeel het samen met de saus over de borden. Werk af met oudekaasschilfers en rucola en serveer met de aardappelpartjes en de multicolorsla.