Kippenspies met gegrilde groenten en aardappelsalade.

nutriscore
5e76c38ca5563f263b99482c885a88aac6c2a9377a186bcded86d03b7b28936e.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

606.0 kcal

Vetten

44.3 g

Verzadigde vetzuren

4.9 g

Koolhydraten

26.8 g

Suikers

10.0 g

Vezels

7.0 g

Eiwitten

21.3 g

Zout

2.5 g

Bereidingswijze

    Voorbereiding (10 min. )
  1. Snij de Romeinse slaharten in de lengte in 2.

  2. Snij de ongeschilde courgette en de aubergine in plakjes.

  3. Snij de paprika’s in de lengte in 2 en verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten.

  4. Bereiding (30 min.)
  5. Doe de courgette, aubergine en paprika in een grote mengkom en overgiet met de olijfolie. Kruid met peper, zout en Italiaanse kruiden.

  6. Gril de sla kort aan elke kant op de BBQ. Doe hetzelfde met de courgette, aubergine en paprika. Snij de paprika in smallere reepjes.

  7. Doe alles in een kom en werk af met de halfgedroogde kerstomaten.

  8. Bak het vlees zoals aangegeven op de verpakking. Serveer samen met de aardappelsalade en de gegrilde groenten.