Vegetarisch stoofvlees met tofoe
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

197 kcal

Vetten

10.2 g

Verzadigde vetzuren

1.7 g

Koolhydraten

13.5 g

Suikers

7.6 g

Vezels

5 g

Eiwitten

10.5 g

Zout

0.9 g

Bereidingswijze

  1. Snipper de uien fijn, snij de wortelen in schijfjes en snij de champignons in stukjes. Snij de tofoe in blokjes.

  2. Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de tofoe en de ui 5 min.

  3. Voeg de bloem toe en roer goed. Doe ook de bouillon erbij.

  4. Voeg de wortelen, de champignons, het paprikapoeder, de rodewijnazijn en de ahornsiroop toe.

  5. Laat 10 min. afgedekt garen. Roer goed en laat nog 5 min. indikken. Werk af met fijngehakte peterselie.