Vegetarische schnitzels met fruitige salade en zoeteaardappelkroketten.

nutriscore
ae9c20907dd0e8f1c624d820434a80bdc8e002bdca48b45f67d6dc2f386b2c94.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

643.0 kcal

Vetten

32.8 g

Verzadigde vetzuren

7.0 g

Koolhydraten

55.8 g

Suikers

21.8 g

Vezels

8.8 g

Eiwitten

26.8 g

Zout

3.7 g

Bereidingswijze

    Voorbereiding (10 min. )
  1. Snij de gedroogde abrikozen, het witloof in fijne reepjes en de ongeschilde appel in heel fijne blokjes. Meng met de veldsla, peper en zout.

  2. Verwarm de oven, de airfryer of de friteuse voor (instructies: zie verpakking van de kroketten).

  3. Bereiding (20 min. )
  4. Bak de zoeteaardappelkroketten (baktijd: zie verpakking).

  5. Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak de schnitzels zoals aangegeven op de verpakking. Serveer met de salade en werk af met de bieslookvinaigrette.