Carpaccio van aardappel en salade met garnalen.

Carpaccio van aardappel en salade met garnalen
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

134 kcal

Vetten

5.9 g

Verzadigde vetzuren

0.8 g

Koolhydraten

3 g

Suikers

2.5 g

Vezels

2.3 g

Eiwitten

16 g

Zout

1.6 g

Bereidingswijze

  1. Kook de aardappelen in hun geheel ± 20 min. in lichtgezouten water. Laat even afkoelen onder koud water, schil ze en snij in dunne schijfjes.

  2. Spoel intussen de edamamebonen onder koud water en laat uitlekken. Snij de radijzen in kwartjes.

  3. Schik de aardappelschijfjes dakpansgewijs op een bord.

  4. Verdeel er de slamengeling over en besprenkel met de Yogorette.

  5. Verdeel er de grijze garnalen over en bestrooi met de edamamebonen en de radijzen.