Rumpsteak met gevulde puntpaprika en gebakken aardappelen.

nutriscore
e4fc172f4407d7b9a136b1ec5480bbbd8ddd137ee1e04d87518758fc17597a10.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

628.0 kcal

Vetten

32.4 g

Verzadigde vetzuren

11.5 g

Koolhydraten

28.2 g

Suikers

5.9 g

Vezels

3.7 g

Eiwitten

54.0 g

Zout

0.8 g

Bereidingswijze

    Voorbereiding (10 min. )
  1. Snij het hoedje van de puntpaprika’s. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten.

  2. Snij de champignons in kleine stukjes.

  3. Meng de champignons, de zongedroogde tomaten en de pijnboompitten onder de roomkaas. Vul er de paprika’s mee en zet de hoedjes op. Prik eventueel vast met een brochettestokje.

  4. Bereiding (25 min. )
  5. Leg de paprika’s op de barbecue en bak ± 20 min. Draai regelmatig om.

  6. Zet de aardappelen in het aluminium schaaltje op de barbecue en bak ± 20 min. Schep regelmatig om.

  7. Bestrijk de rumpsteaks met de olijfolie en kruid met peper en zout. Bak 2 min. aan elke kant op een hete barbecue. Laat eventueel naar smaak verder bakken.