Aardappel in de schil met kruidenboter.

Aardappel in de schil met kruidenboter
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

569 kcal

Vetten

50.8 g

Verzadigde vetzuren

33.1 g

Koolhydraten

24.2 g

Suikers

4.3 g

Vezels

2.2 g

Eiwitten

2.6 g

Zout

1 g

Bereidingswijze

  1. Wikkel de aardappelen in aluminiumfolie. Snipper het knoflook fijn.

  2. Bak de aardappelen gaar op de barbecue (ongeveer 60 min.). Controleer of ze gaar zijn door er even in te prikken.

  3. Meng intussen de rest van de ingrediënten met de boter.

  4. Snij de aardappel tot in de helft doormidden en vul met de boter. Serveer de rest van de boter apart.

Tip
Slecht weer

Geen barbecueweer? Bak de aardappelen 60 min. in de oven.