Gepaneerde schar met krieltjes, broccolini en tomaatjes.

nutriscore
9af14c18e1a4163828c81a721e2d19d42e1d6a1fc691c1ed97a1e61170747567.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

510.0 kcal

Vetten

20.7 g

Verzadigde vetzuren

2.7 g

Koolhydraten

50.5 g

Suikers

7.0 g

Vezels

7.7 g

Eiwitten

26.5 g

Zout

2.8 g

Bereidingswijze

  1. Kook de broccolini 3 min. in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.

  2. Snipper intussen de ui fijn. Snij de paprika in de lengte in 2, verwijder de pitjes en witte zaadlijsten en snij in reepjes.

  3. Verhit 1/3 van de olijfolie in dezelfde kookpot en bak de ui glazig. Voeg de paprika, de peterselie & knoflook en de broccolini toe.

  4. Verhit intussen 1/3 van de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de krielaardappelen 12 min. Kruid met zout en haal uit de pan.

  5. Snij de tomaten in 2 en meng samen met de krielaardappelen onder de groenten. Kruid met peper en zout.

  6. Verhit de rest van de olijfolie in dezelfde pan en bak de vis ± 3 min. aan elke kant.