Klassiekers.

Altijd al willen weten hoe je op-en-top Belgische en andere klassiekers klaarmaakt? Ontdek onze selectie en geniet van de beste traditionele gerechten.

Gemarineerde ribbetjes met chimichurri Waterzooi van zalm met venkel Hammetje met aardappelschijfjes en rodekoolsalade Eendenborstfilet met appeltjes en veenbessen en grand-veneursaus Ribeye met frietjes en fruitig witloofslaatje Tong in mosterdsaus met salade en frietjes Luikse salade met spek en krieltjes Ardens gebraad met aardappel-boontjessalade Papillot van pladijs met pasta pesto Mosselen met witte wijn, frietjes en peterselie Fish & chips met komkommer-radijsslaatje Kalfslapje met tomatensaus en tagliatelle Varkenshaasje met zoete-aardappelkroketten en groentekransje Gebraden kip met zoeteaardappelkroketten Ardens gehaktbrood met schorseneren-aardappelpannetje Schelvishaasje met asperges in wittewijnsaus Lamskoteletjes met boontjes, aardappelgnocchi en rucolapesto Pangasius met krieltjes, groene asperges en dillesaus Piccolo met worst en bier-uienmarmelade Belgische wafels van aardappelkroketten met gegrilde tomaten Bananasplit met frozen yoghurt Havermoutwafels met rood fruit Croque-madame Chocomousse met sneeuwrotsjes Koffie affogato Triffle met speculaas, mascarpone en kersen Oesters met cava-granita 2 x zomerse bruschetta Gepimpt smoske Papillot van zalm en kleurrijke groentjes Pittige mosselen met Leffe op de BBQ Mediterraans gebraad met krieltjes en prinsessenbonen Cornet-croque met salami en Affligem-kaas Vegetarisch stoofvlees met zelfgemaakte frietjes Vogelnestjes met kwartelei Gepocheerd kabeljauwhaasje met spinazie en mousselinesaus Zoeteaardappelpuree met cordon bleu en herfstgroenten Groenekool met boerenspek en smeuïge mosterdpuree Mosselen met Duvel en frietjes