Gemarineerde ribbetjes met chimichurri.

nutriscore
4d29b36e33557a931e5d708b456016d1a63763bb70cdf3a85543a5ca59d672f6.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

346.0 kcal

Vetten

26.3 g

Verzadigde vetzuren

7.6 g

Suikers

0.9 g

Vezels

2.3 g

Eiwitten

24.2 g

Zout

1.5 g

Bereidingswijze

    Bereiding (30 min.)
  1. Bak de ribbetjes zoals aangegeven op de verpakking.

  2. Snipper intussen het look, de sjalot en de blaadjes peterselie fijn.

  3. Verwijder de pitjes uit het pepertje en snipper fijn.

  4. Meng de olijfolie met het look, de sjalot, het pepertje, de peterselie, de oregano en de rodewijnazijn.

  5. Verdeel de veldsla over een grote plank of serveerschaal.

  6. Schik er de ribbetjes tussen en serveer er de chimichurri bij. Lepel wat over de ribbetjes.