Triffle met speculaas, mascarpone en kersen.

Triffle met speculaas,
mascarpone en kersen
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

792 kcal

Vetten

54.1 g

Verzadigde vetzuren

33 g

Koolhydraten

68.4 g

Suikers

49.9 g

Vezels

0.2 g

Eiwitten

7.9 g

Zout

0.6 g

Bereidingswijze

  1. Mix de speculaas heel fijn in een blender.

  2. Klop de slagroom op samen met de helft van de suiker.

  3. Roer de mascarpone los en spatel onder de slagroom.

  4. Warm de kersen op in een kookpot en voeg de rest van de suiker toe. Laat indikken en laat afkoelen.

  5. Vul een glas met de speculaaskruimels, de mascarpone en de kersenconfituur. Herhaal de laagjes tot aan de rand van het glas. Laat 1 u. opstijven in de koelkast.