Vegetarische vol-au-vent met Poulettekes en champignons.

Vegetarische vol-au-vent met Poulettekes en champignons
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

493 kcal

Vetten

29.8 g

Verzadigde vetzuren

15.6 g

Koolhydraten

22.8 g

Suikers

5.6 g

Vezels

9.3 g

Eiwitten

28.4 g

Zout

2.7 g

Bereidingswijze

  1. Snij de champignons in schijfjes.

  2. Smelt de boter in een kookpot en bak de champignons en de Poulettekes 3 à 5 min. op een matig vuur.

  3. Verwarm de balletjes zoals aangegeven op de verpakking. Voeg toe aan de kookpot.

  4. Verwarm de bechamelsaus (instructies: zie verpakking) en voeg ook toe.

  5. Pers de citroen en voeg het sap toe samen met peper, zout en nootmuskaat.

  6. Warm de bladerdeegpasteitjes op (instructies: zie verpakking).

  7. Serveer de pasteitjes met de vol-au-vent. Werk af met de fijngesnipperde peterselie.