Papillot van zalm en kleurrijke groentjes.

nutriscore
Papillot van zalm en
kleurrijke groentjes

Bereidingswijze

    Voorbereiding (10 min. )
  1. Verdeel de tomaten in 8 kleine trosjes (per 4 personen).

  2. Snij de zoete puntpaprika’s in de lengte in 4, verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten en snij in dunne reepjes.

  3. Snij de ongeschilde courgette in de lengte in 2 en daarna in dunne plakjes.

  4. Snij de citroen in dunne schijfjes.

  5. Bereiding (5 min . + 15 min. op de BBQ )
  6. Leg 4 vellen bakpapier op 4 vellen aluminiumfolie (per 4 personen).

  7. Verdeel er de courgette, de paprika en de kruidenboter over.

  8. Leg er de zalm en 2 schijfjes citroen op. Verdeel er de tomaatjes rond en plooi mooi dicht.

  9. Bak 12 à 15 min. op de BBQ.