Papillot van zalm en kleurrijke groentjes.

nutriscore
560eae5ec90f27f27c989ccddd4f04a1ee642650ba6994d454e9cf94dd208c12.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

483.0 kcal

Vetten

32.5 g

Verzadigde vetzuren

11.8 g

Koolhydraten

6.1 g

Suikers

5.8 g

Vezels

2.6 g

Eiwitten

40.1 g

Zout

1.2 g

Bereidingswijze

    Voorbereiding (10 min. )
  1. Verdeel de tomaten in 8 kleine trosjes (per 4 personen).

  2. Snij de zoete puntpaprika’s in de lengte in 4, verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten en snij in dunne reepjes.

  3. Snij de ongeschilde courgette in de lengte in 2 en daarna in dunne plakjes.

  4. Snij de citroen in dunne schijfjes.

  5. Bereiding (5 min . + 15 min. op de BBQ )
  6. Leg 4 vellen bakpapier op 4 vellen aluminiumfolie (per 4 personen).

  7. Verdeel er de courgette, de paprika en de kruidenboter over.

  8. Leg er de zalm en 2 schijfjes citroen op. Verdeel er de tomaatjes rond en plooi mooi dicht.

  9. Bak 12 à 15 min. op de BBQ.