Pizza Vesuvio
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

560 kcal

Vetten

19.7 g

Verzadigde vetzuren

8.8 g

Koolhydraten

70.3 g

Suikers

7.7 g

Vezels

3.5 g

Eiwitten

23.6 g

Zout

4.1 g

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  2. Snij de rode paprika in de lengte in 4. Verwijder de zaadjes en zaadlijsten en snij in dunne reepjes. Snij de ongeschilde courgette in dunne schijfjes.

  3. Rol het pizzadeeg open en leg op een bakplaat of rooster met bakpapier.

  4. Bestrijk het deeg met de kerstomatensaus. Verdeel er de courgetteschijfjes, paprika- en hamreepjes over. Kruid met peper en bestrooi met de geraspte mozzarella.

  5. Bak 3 min. in de voorverwarmde oven. Haal even uit de oven en breek boven elke pizza 2 eieren. Plaats opnieuw in de oven en laat nog ± 12 min. verder bakken.

  6. Haal opnieuw uit de oven en werk af met verse basilicumblaadjes.