Aardbeientaart met kruimeldeeg.

Aardbeientaart met kruimeldeeg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

195 kcal

Vetten

7.6 g

Verzadigde vetzuren

3.7 g

Koolhydraten

26.5 g

Suikers

14 g

Vezels

1.2 g

Eiwitten

4.5 g

Zout

0.4 g

Bereidingswijze

  1. Leg het deeg op bakpapier in een taartvorm en prik er gaatjes in met een vork. Zet in een voorverwamde oven op 180 °C gedurende 30 min. tot het deeg droog en krokant is. Laat afkoelen.

  2. Meng de melk met het vanillepoeder en klop 1 à 1,5 min. op. Verdeel over een platte schaal en laat minstens 30 min. opstijven in de koelkast.

  3. Vul de taartbodem met de vanillepudding. Beleg met halve aardbeien.