Kabeljauw met asperges en taboulé.

nutriscore
f37c7a8e00c38aa3706dd7fcb668ef8edbbe4b08ead23a781b03d5d39c72573e.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

493.0 kcal

Vetten

24.6 g

Verzadigde vetzuren

3.8 g

Koolhydraten

28.5 g

Suikers

5.6 g

Vezels

3.4 g

Eiwitten

38.1 g

Zout

1.5 g

Bereidingswijze

    Voorbereiding (10 min. )
  1. Snij het voetje van de asperges. Snij in 3 gelijke stukken.

  2. Hak de peterselie grof en meng er 1/3 van olijfolie onder. Kruid met peper en zout.

  3. Bereiding (25 min. )
  4. Verhit 1/3 van de olijfolie in een kookpot en bak de asperges ± 5 min. Kruid met peper en zout.

  5. Verhit de rest van de olijfolie in een pan en bak de kabeljauw ± 5 min. Draai voorzichtig om, verdeel er de peterselie over en bak nog 5 min. verder.

  6. Verdeel de vis en de asperges over de borden en geef er de taboulé bij.