Belgische gerechten

Ook verzot op de Belgische keuken? Wij laten je zien hoe je echte Belgische klassiekers maakt. Probeer de allerbeste recepten van bij ons!

Dit zijn onze favorieten: hertenragout met witloofrolletjes, varkenshaasje met gratin dauphinois en lauwwarme maaltijdsalade met krieltjes en lookscampi

Kabeljauwburger met spinaziepuree Runderbrochette met krieltjes en frisse komkommersalade Ribbetjes uit de oven met krieltjes en komkommersalade Snelle broccolipuree met gebakken pangasius Plaattaart met asperges Chocolademousse met boterwafels Varkenshaasje blackwell met frietjes Preirolletjes met kerstomaten en bieslook Schar met mosterdpuree en gestoofde prei Gebakken kabeljauw met aardappelpuree en spitskool Eendenborstfilet met witloof en aardappelkroketten Mokka buche met rode bessen Kalkoengebraad met mandarijntjessaus en witloof Vispannetje met pommes duchesses Feestelijke aspergeroomsoep Gehaktbrood met krieken en aardappelen Witloof met kaas en hesp met puree Snelle vol-au-vent Gehaktballen met wortelpuree en champignons Entrecote met peperroomsaus Mosselen met Peruviaanse salsa Mosselen met tomatenroomsaus en feta Balletjes in tomatensaus Brusselse wafel Garnalencocktail Vlaams stoofvlees Steak tartaar met frieten Steak met frietjes Tomaat-garnaal Snelle vegetarische balletjes in tomatensaus Kaasburger met venkel-appelstoemp Kalkoencordonbleu met tijmaardappeltjes Vegetarische vol-au-vent met Poulettekes en champignons Vegetarisch stoofvlees met tofoe Asperges met spiegelei en tuinkerspuree Asperges op Vlaamse wijze Hotdogs met asperges Vogelnestjes in tomatensaus met ovenfrietjes Wentelteefjes-plukbrood Kalkoengebraad met witloof en krieltjes Sint-jakobsnoten en pens op een bedje van prei Winterse appel- kaneelconfituur Choco-loco-mousse Kerstballen om op te eten Spectaculaire speculaastruffels IJzingwekkende ijstaart Kruidig varkenshaasje met gratin dauphinois Pasta met hertenragout en witloof Hertenragout met witloofrolletjes, kroketjes & veenbessen Boschampignonsoep met spekjes, lente-ui & tijm Roodbaarshaasje met pastinaakpuree Waterzooi van zalm met venkel Ribeye met frietjes en fruitig witloofslaatje Tong in mosterdsaus met salade en frietjes Luikse salade met spek en krieltjes Ardens gebraad met aardappel-boontjessalade Mosselen met witte wijn, frietjes en peterselie Ardens gehaktbrood met schorseneren-aardappelpannetje Honingkoek met filet d’Anvers en roomkaas Caibierinha met Steenbrugge Belgische wafels van aardappelkroketten met gegrilde tomaten Havermoutwafels met rood fruit Berloumiwatermeloenbrochette Ham-kaastwisters met breydelham Pizzapunt met Grimbergen-kaas en druiven Cornet ‘desperado style’ Pittige mosselen met Leffe op de BBQ Ardens gebraad met puntpaprika en munt-dille-citroensalsa Hoegaarden shandy Berloumi-nuggets met hummus Frietjes van butternut Frietjes van zoete aardappel Frietjes van pastinaak Gegratineerde mosselen met oude kaas Pizza met blauwe kaas en Luikse siroop Cornet-croque met salami en Affligem-kaas Slaatje met filet d’Anvers en gegrilde perzik Tijgerbroodje met breydelham Vegetarisch stoofvlees met zelfgemaakte frietjes Vogelnestjes met kwartelei Groenekool met boerenspek en smeuïge mosterdpuree